ajax

Многофункционална безжична алармена система Ajax.

Система със стилен дизайн.

ajax

Ajax е надеждена, много интелигентна и със стилен дизайн, безжична алармена система. Тя реагира само на реални опасности, а не на фалшиви аларми. Ако нещо се случи, Ajax ще ви уведоми веднага и ще ви помогне да предотвратите много проблеми. С мобилното приложение на Ajax вашата алармена система се превръща в лесно за управление устройство. Включете Ajax с няколко клика. Включете уредите, преди да се приберете у дома. Получавайте незабавни известия чрез SwiftAlerts протокол. Свържете системата към мониторинг център на охранителна фирма, без да се налага у вас да идва техник. През мобилното приложение на телефона си, изберете охранителна фирма, подпишете договор с нея и дайте права на тази фирма да наблюдава охранителната система. Приложението ви улеснява в случай, че желаете да смените охранителната фирма с друга.

ajax

Системата за сигурност Ajax, е лесна за монтаж във вашия апартамент, дом или офис. Има голямо разнообразие от функции датчици и устройства за домашна автоматизация. Стилният дизайн я прави предпочитана и за най-взискателните ни клиенти.

Какво ви дава Алармена система Ajax

Ajax не се ограничава до една задача. Вместо това прави три наведнъж. Алармената система незабавно предупреждава потребителите, ако открие взлом, дим или наводнение. Пожарните детектори предпазват вас и вашите вещи от огън, като реагират незабавно на дим или рязко повишаване на температурата. Освен това FireProtect Plus може да предотврати отравяне с въглероден окис. Пожарните детектори Ajax могат да работят независимо от системата за сигурност. Детекторът за наводнение идентифицира счупване на тръбата, изтичане на перална машина или съдомиялна машина. LeaksProtect вдига аларма с първите знаци за наводнение и ви уведомява, когато водата изсъхне. Освен това, тя поддържа камери за наблюдение на трети страни, превръщайки Ajax в уникален център за сигурност.

Ето и още екстри на Ajax

Интелигентните контакти и релета ви позволяват да контролирате и автоматизирате електрически брави, порти, котли и други уреди с помощта на Ajax. Използвайте сценарии, за да настроите работните потоци за автоматизация по график или в отговор на аларми на детектора и промени в системните режими.

Управлявайте гаражната си врата чрез мобилното приложение на алармената система Ajax

Управлявайте дори поливната си система

За повече информация и закупуване на алармена система Ajax, свържете се с нас на посочените по-долу контакти:

Свържете се с нас на телефон:

+359886704219

Или ни изпратете съобщение.