Камери за видеонаблюдение

Камерите за видеонаблюдението са много полезно в случаите, когато желаем сигурност и мониторинг на жилищни и търговски обекти. Камери могат да се поставят с цел превенция на престъпления и наблюдение на процеси. Имате ли нужда от помощ при избора на система за наблюдение, ние можем да ви помогнем при избора и монтажа.

Нови продукти

Най-популярни продукти

WiFi Камери за видеонаблюдение

Wifi камерите за видеонаблюдение предава изображенията с висока резолюция, посредством локалната безжична мрежа. Те са лесни за монтаж и настройка.

HDCVI камери за видеонаблюдение

HDCVI видеонаблюдение предава изображенията с висока резолюция, посредством коаксиален кабел. По същия кабел се поддържа едновременно аудио, видео и цифров сигнал, който управлява самата камера. (High Definition Composite Video Interface) е една от най-новите технологии за подобряване на разделителната способност на аналоговите системи за видеонаблюдение (CCTV).

IP камери за видеонаблюдение

IP камерите за видеонаблюдението имат две основни характеристики – сигналът който излиза е предварително цифровизиран и се предава по мрежови кабел FTP/UTP. Всички устройства като камери и  NVR имат IP адреси и могат да се свържат към съществуващата LAN мрежа на обекта.

Камерите за видеонаблюдението са много полезно в случаите, когато желаем сигурност. Видеонаблюдението може да бъде неразривна част от бизнеса или дома ни. Чрез камери за видеонаблюдение можем лесно да проследим какво се случва или какво се е случило в нашия офис, склад, магазин, както и в дома ни. Системите за наблюдение ни позволяват да осъществяваме мониторинг над служителите, работните процеси, близките хора и домашните любимци.

Снимки от обекти

 • Галерия
 • камери за видеонаблюдение
 • камери за видеонаблюдение
 • камери за видеонаблюдение
 • камери за видеонаблюдение
 • видеонаблюдение
 • Турникети
 • Турникети 1
 • камери за видеонаблюдение
 • видеонаблюдение
 • Контрол на достъп Турникети
 • Контрол на достъп 2

Интелигентни функции

Модерните системи за видеонаблюдение, които предлагаме разполагат и с много смарт функции:

Детекция на лице ( Face Detection) – При засичане на лице, функцията може да активира запис, snapshot – снимка и аларма, в зависимост от резултата/настройките. Също така тази функция за видеонабление може да изпрати снимка за анализ или за други цели.

Преброяване на хора ( People counting) – тази функция за видеонаблюдение преброява влизащите и/или излизащите хора в определена избрана зона и прави статистика на база ден, месец, половин година и предоставя визуализация с графика, както и възможността за експорт на данните.

Нарушаване на периметър (Intrusion) – задейства аларма, когато се влезе/излезе/премине през определена зона, която е настроена за засичане. Функцията за видеонаблюдение може да активира запис, snapshot – снимка и аларма в зависимост от резултата/настройките .

Очакваме вашите въпроси относно закупуването и монтажа на системите за видеонаблюдение на посочените контакти. Вашата сигурност е приоритет за нас!

Последвайте ни в You Tube и Facebook