IP видеонаблюдение комплект

камери за видеонаблюдение

IP видеонаблюдение комплект

Комплект IP видеонаблюдение с четири камери 4mp, FullHD, подходящ за къща, офис или магазин

Цена за техниката – 950лв. с ДДС*

С IP видеонаблюдение можем лесно да проследим какво се случва или какво се е случило в нашия офис, склад, магазин, както и в дома ни. Благодарение на интелигентни функции като разпознаване на лица, тази система за видеонаблюдение може лесно да се превърне и в контрол на достъп или работно време. Функцията за пресичане на линия и навлизане в регион я правят идеална за пери-метрова охрана, а това, че може да разграничава движението на човек и кола от останалите движещи се обекти, ще намали до минимум фалшивите аларми и съобщения.  

Комплектът за IP видеонаблюдение включва:

  • 4 канален мрежов видеорекордер с интелигентни функции ;
  • Камери 2 MP, FullHD 1080P – 4бр;
  • Твърд диск HDD 1TB;
  • Суич PoE 4-портов
  • Отдалечено видеонаблюдение;

4 канален мрежов видеорекордер 

4 канален AI 4K мрежов рекордер с вградени интелигентни функции. Industrial processor, Linux OS. Компресия: H.265+/H.264+/MJPEG. Капацитет:  80Mbps входящ трафик/80Mbps  запис. Работа с камери до 12MPix резолюция. Разпознаване на лица: 1 канал с база данни до 5 000 лица/10 библиотеки, сравнение до 8 лица/сек, Периметър: до 2 канала с пресичане на линия или навлизане в зона с различване на хора и МПС, SMD+: до 4 канала детекция на движение с с различване на хора и МПС

Камери 4 MP, FullHD 1080P

2 MP H.265+IP булет водоустойчиви камери или FullHD 1080P (1920×1080). Фиксиран обектив 2.8mm/F2.0 с хоризонтален ъгъл  105º. Вградена интелигентна IR LED подсветка – с дистанция на светене до 30m. Метален корпус с удобна за бърз монтаж ябълковидна стойка и PVC сенник, за външен монтаж със степен на защита IP67.

Суич PoE 4-портов PFS3006-4ET-60

При наличие на рутер, свързан към интернет мрежата, камерите могат да се наблюдават на телефон чрез мобилно приложение от всяка точка на света. Много лесно за исползване от всични потребители.

DMSS

*Цената не включва монтаж и окабеляване.

Още за видеонаблюдението.

Мобилно приложение видео.

Последвайте ни в You Tube и Facebook

За повече информация свържете се с нас на тел. 0886704219 или ни пишете;

Share this post